DIve Deep Sessies

Hoi lief, mooi mens,

Wat super dapper dat je een kijkje neemt om mijn website en dat je verder durft te lezen. Niet voor niks ben je hier terecht gekomen. Je hebt waarschijnlijk het punt bereikt dat je het anders wilt, dat je wilt leven ipv overleven. Je wilt geen last meer hebben van schuld- en/of schaamtegevoelens en de last op je schouders wil je niet meer dragen, omdat het te zwaar is.

 

  • Heb je een verleden waarin je seksueel misbruikt bent?
  • Vind je het nog steeds lastig om NEE te zeggen?
  • Ben je uit verbinding geraakt met je innerlijk kind?
  • Ben je uit verbinding geraakt met je lichaam?
  • Geef jij jezelf de schuld over wat je in het verleden is overkomen?
  • Ben je alert, heb je emotionele uitbarstingen en/of maak je jezelf nog klein?

 

Dan sluit mijn Dive Deep sessies prachtig bij jou aan.

Ben jij zover om mooie stappen te zetten naar zelfliefde, rust, ontspanning en veiligheid in jezelf en in je lichaam?

 

Ik ben er voor jou. Ik wil als transformatiecoach en healer, maar vooral als mens, met mijn spirituele gaven en met heel mijn hart een verbinding aangaan om jou te helpen helen. Jij bent uniek met je hele zijn. Je mag jezelf weer ont-dekken en ervaren hoe geweldig mooi je bent.

 

Tijdens de Dive Deep sessies stem ik af op jouw energie om de informatie te ontvangen die van belang is voor jouw verwerkingsproces. Jíj krijgt de tijd die nodig is om te helen. Elke sessie is  anders en vol met magie.

 

Wat houdt de Dive Deep sessies in;

  • 6 fysieke sessies in mijn praktijkruimte in Assen. Lukt het niet om te komen, dan kijken we of het online kan, maar de voorkeur heeft in Assen omdat ik wil dat je je optimaal veilig voelt.
  • 3 healingen op afstand.
  • Tijdens deze sessies (90 - 120 minuten) gaan we praktisch aan de slag, dat betekent dat een sessie kan bestaan uit bewegen, ademwerk, (familie) opstellingen, healing etc. Je leert om weer veilig te zijn in jezelf, we gaan aan de slag met je fysieke klachten, je leert om weer verbinding te maken met JOUW lichaam, je gaat weer leren voelen en je gaat ervaren waar jouw kracht en passie ligt.
  • Na deze sessies hebben we een evaluatiemoment om te zien waar je staat, of je door wilt gaan met een aantal thema's of dat je de Dive Deep sessies mag/wilt afsluiten.

 

Tussen de sessies door is er altijd de mogelijkheid om te mailen of te appen wanneer je een vraag hebt of als je ergens tegenaan loopt.

 

Helen betekent niet dat de schade nooit bestaan heeft. Het betekent dat de schade je leven niet meer bepaalt.

 

Voel jij een dikke Ja, vul dan het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@ellybuursema.nl.

Twijfel je omdat je het heel erg spannend vindt, stuur dan ook gerust een mailtje. Ik beantwoord met liefde al je vragen.

 

Weet dat respect, veiligheid en vertrouwen hoog in het vaandel staan om jou te mogen begeleiden. Ik sta naast je als coach en ik wil je helpen naar healing naar jezelf. Ik geloof dat dit kan!

 

Ik weet dat het kan, want ik ben zelf ook slachtoffer geweest van seksueel misbruik. Ik zie je. Ik hoor je. Ik begrijp je.

 

Mag ik jouw coach zijn?

 

 

Praktische informatie:

Kosten Dive Deep Traject:  720,- incl. BTW.

Het bedrag mag je ook in 2 termijnen betalen.

Locatie: Beilerstraat 24 te Assen. Via Zoom als het echt niet in mijn praktijk kan.