DIve Deep Sessies

Als coach wil ik graag jouw kracht weer laten voelen. Iedereen wordt geboren met een lichtje in zich en tijdens de coaching word je eraan herinnert hoe mooi en puur jouw lichtje is.

 

Als coach begeleid ik jou. Ik sta naast je. Ik ben er voor je. Ik kijk samen met jou naar de dingen waar je tegen aan loopt. Waardoor gaat het niet lekker?
Ik ga samen met jou kijken welk doel je wilt bereiken en dat is natuurlijk voor iedereen anders. Ieder mens is anders, elk verhaal is anders.
Daarom zet ik mijn intuïtie in om te kijken wat bij jou past.

 

Ik luister naar je en ik ga je niet vertellen wat je “moet” doen, maar je gaat voelen wat het beste voor jou werkt en daarbij gebruik ik tools die je zouden kunnen helpen.
Het belangrijkste is dat jij voelt of dit bij je past.

 

Ik geloof ook heel erg in de holistische aanpak en daarom kijk ik naar de mens in z'n tolariteit.

Ik doe het liefste een coachsessie in combinatie met een healing, opstellingen etc.
Ook daarin kijk ik wat het beste bij jou past, op dit moment. Alles voor jouw proces.

Je loopt jouw eigen pad, en ik loop naast je om te kijken welke weg het beste bij jou past. Laat je maar verrassen welk pad jij mag volgen.

Uiteindelijk kom jij erachter wat je kunt doen om jezelf te helpen, want alles zit al in jezelf, dat geloof ik echt.
Jij hebt de regie over jouw eigen leven. Jij bent de schrijver van je eigen boek en die kan je echt herschrijven.

 

Wil jij weer de regie over je leven? Plan dan een kennismakingsgesprek in en dan kijken we samen of deze coaching bij je past.

 

 

 Vertragen

Je lichaam of geest zegt al een tijdje dat het niet meer gaat, maar je gaat maar door. In dit thema ga je vertragen. Vertragen betekent ontstressen. Dit wil niet zeggen dat je helemaal niks meer gaat doen. Je gaat op onderzoek uit hoe je je tempo kan verlagen; hoe je weer rust kan ervaren in lichaam en geest.  Dit kan op verschillende manieren. We gaan kijken wat bij jou past en wat goed voelt. Tijdens het vertragen ga je je verwonderen over de kleine dingen, de dingen die je misschien al een tijdje niet meer ziet omdat je veel te snel gaat. Wanneer je fijne dingen gaat voelen, komt er ook ruimte voor de mindere fijne emoties/gedachten, overtuigingen die tegen je werken. Mogen deze emoties/gedachten, overtuigingen er zijn of vind je ze lastig/moeilijk. Een oud patroon is vaak om ze weg te duwen, maar dat heeft altijd gewerkt. Nu wil je anders gaan leven, dus dat betekent ook dingen anders doen. Lastig? O ja, zeker, maar een wil is, is een weg en ik sta naast je. 

Samen met jezelf

In dit thema werken we aan je eigen identiteit.

We gaan uitzoeken of jij op de juiste plek staat in jouw familiesysteem. Wanneer jij niet op de juiste plek staat, is het lastig om jezelf te zijn, om echt de dingen te doen die jij echt wilt. Misschien heb je wel emotionele en/of fysieke klachten omdat jij op een plek van een ander staan, misschien die van je ouders. Sta je stevig op je plek, dan weet je wie je bent, waar je voor staat, wat je belangrijk vindt en kun je je makkelijker verbinden. Met jezelf en met andere mensen.  Op jouw plek kun je krachtige keuzes maken en grenzen stellen. En hierbij de consequenties aanvaarden die daarbij horen. Op deze plek voel je wat jouw missie is en kun je dit vanuit jouw meest authentieke zelf vormgeven. Jouw plek vinden doen we door middel van (familie)opstellingen.

Daarnaast gaan we aan de slag met jouw schaduwkanten. De schaduwkant is de persoon die je niet wilt zijn, maar die je wel bent.  Dat wil niet betekenen dat je alleen maar narigheid in de schaduw vindt. Er liggen ook schatten verborgen, Sommige van die ogenschijnlijk minder plezierige kanten zijn al die jaren misschien ten onrechte weggestopt. Eigenschappen die wel degelijk hun waarde kunnen hebben als je ze maar niet als negatief bestempelt.

We gaan proberen om trauma's lichter te maken. Het blijft altijd een wond, maar geen wond die steeds weer open gaat. Je kan er naar kijken en accepteren dat dit jouw verleden is. Ook gaan we tijdens de coaching in "gesprek" met jouw lichaam. Misschien schreeuwt hij/zij al een tijdje. Buikklachten, last van je rug, schouderklachten, terugkerende longontsteking. Fysieke klachten kunnen een waarschuwing zijn van je lichaam dat er sprake is van emotionele pijn die nog verwerkt mag worden. Tijdens de sessies leer je te luisteren naar je emoties en ze ten volle te ervaren en te uiten. Spannend zeker, maar ik kan je zeggen dat je je hierna veel beter gaat voelen. Er zal een last van je schouders afvallen en je klachten zullen minder worden of helemaal verdwijnen.

 

 

Overgave

Overgave is de kunst om de controle even los te laten, en het leven te omarmen zoals het komt. Lukt dat jou of vind je dat nog erg spannend. Wil je eigenlijk alles beredenen met je hoofd en controleren. Leven vanuit je hart en voelen dat je de juiste stappen zet is het mooiste wat er is.

Als het lukt, ontstaat er zoveel ruimte en ontspanning, Je gaat ontdekken hoe jij  je eenvoudig leert te ontspannen met dat wat er is, en er niet meer tegen te vechten. Je gaat weer spelen, genieten en je verwonderen over alles wat er is.

 

 

 

 

Praktische informatie

De dive deep sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Assen, Beilerstraat 24. Lukt het niet om naar Assen te komen, dan kan het via Zoom, maar de voorkeur ligt om elkaar te zien.

Kosten: € 80,- incl. BTW

Duur: 1.5 uur