Healing met EFT en breathwork

Met deze unieke Healing sessie van ruim 1 uur, ga je aan de slag met jouw blokkades. Die waar je je mogelijk bewust van bent, maar ook de blokkades waar je je misschien niet wist dat je ze had. Je gaat loslaten wat jou niet meer dient. Loslaten wat niet in jouw hoogste goed is. Je gaat je veiliger voelen in jouw lichaam. Veiliger voelen in het moment. 

We starten met EFT tapping. Om energetische blokkades op te heffen wordt er bij EFT met de vingers op specifieke meridiaanpunten geklopt en worden er zinnen hardop gezegd.

Daarna gaan we breathwork doen. Hier ga je nog meer zakken in je lijf. Na ongeveer 10 minuten mag je heerlijk gaan ontspannen met helende muziek. Alles kan gebeuren tijdens de sessie: je kan gaan huilen, lachen, trillingen/tintelingen voelen, dingen zien of horen, inzichten ontvangen, warmte/kou voelen, pijn of bepaalde plekken in je lichaam ervaren, maar het kan ook zijn dat je niks voelt tijdens de sessie. Alles is goed. Weet dat alles wat er komt perfect is voor jou. Er vindt hoe dan ook healing plaats.

 

Kosten: €60,-

Online of in mijn praktijk.

 

 

Direct aanmelden: