Klankreis

Tijdens een klankreis speel ik  intuïtief met klanken, instrumenten en mijn stem. Geen 'vaste' nummers of programma, maar afgestemd op de energie van de mensen die aanwezig zijn. Ik  gebruik o.a. trommels, klankschalen, gongen, enzovoorts.

 

Een klankreis is een fantastische manier om je te ontspannen en weer op te laden.

Jezelf de tijd en rust gunnen om de drukte van alledag even achter je te laten.

Naast deze ontspanning en oplading, brengt het ook een heling op gang op celniveau. Klanken trillen emoties en blokkades los, waardoor jij je opgelucht en lichter gaat voelen.

 

Hoe gaat zo’n klankreis in z'n werk:

  • Je komt aan, doet je schoenen uit en je mag je lekker plaatsnemen in de zaal op een zacht yogamatje of zelfmeegebracht matrasje. Leg je vooral gemakkelijk en dek je lekker knus onder zodat je warm blijft tijdens de hele klankreis!
  • We beginnen met een ademhalingsoefening waardoor je volledig ‘aanwezig’ kunt zijn.
  • Vervolgens vraag ik je om een bepaalde intentie te formuleren (in stilte) waarmee je de klankreis aanvat. Wat ook je intentie is: het allerbelangrijkste is dat je je ontspant en openstelt voor een douche van pure klanken.
  • Dan begint de eigenlijke klankreis, een onderdompeling in klank en trilling, terwijl je rustig op je matje ligt, ogen gesloten. In de klankreis gebruik ik  allerlei instrumenten (zoals klankschalen, native drums, ocean drum, rainstick, en uiteraard de kracht van de stem. De instrumenten worden bespeeld rond en over je heen terwijl je ligt. Zo kan je de fysieke vibraties van de instrumenten beter voelen.
  • Er zijn geen garanties dat je van alle klanken houdt, maar elke klank waar je je tegen verzet of niet mooi vindt, is bijna zeker een klank die een blokkade op fysiek, etherisch, emotioneel of spiritueel vlak verwijdert of identificeert.
  • Mocht je in slaap vallen, wat kan gebeuren, blijft de klank even effectief, direct werkend op het fysieke en etherische lichaam en het onderbewuste.
  • We ronden de sessie af met een grondingsoefening waarbij ik de voeten even vast houdt , het is ook aan te raden om nadien een glaasje water te drinken.

 

Kosten: €49,- p.p

Tijd: 13.00 - 15.30 uur

Locatie: Assen