Live dag - voelen in je lijf

Voelen = helen.

Iedereen heeft open wonden. Oude pijn. Emoties, herinneringen, gebeurtenissen die je hebt weggestopt, die je geen aandacht wilde geven, en daarom een plekje ingenomen hebben in je lichaam. Het zijn die plekken in jezelf die om heling en bevrijding vragen.

 

Vaak weet je diep van binnen wel wat de wonden uit je kindertijd zijn. De teleurstellingen waarmee je te maken hebt gehad, de behoeften die je had die je opvoeders niet konden vervullen, pijnlijke ervaringen, opgekropte emoties. Toch zullen er ook nog steeds veel dingen ongrijpbaar voor je zijn. Een bepaald gevoel wat steeds terugkomt, een behoefte, gedrag, een emotie die vaak opspeelt, iets in jezelf wat geraakt wordt, je partner en/of je kind die(eren) je een spiegel voorhouden...

 

De wonden zijn emotionele triggers. Het zijn emotionele reacties in het Nu door niet verwerkte pijn uit het Verleden. Wanneer je getriggerd wordt, word je weer teruggebracht naar een niet verwerkte pijnlijke of traumatische ervaring of een diep negatief geloof (gedachte) over jezelf.

 

Voorbeelden van triggers zijn:

  • Afgewezen worden
  • Genegeerd worden
  • Wanneer er geen rekening met je gehouden wordt
  • Wanneer iemand een opmerking maakt over iets waar je onzeker over bent
  • Kritiek krijgen
  • Wanneer iemand je naar beneden haalt
  • Je onveilig voelen
  • De controle verliezen
  • Je niet gezien of gehoord voelen
  • Mensen die je teleurstellen

 

Het is belangrijk om deze triggers niet weg te duwen, maar ze te voelen.

 

Daarom organiseer ik deze live dag.  Dit is een 1 op 1-sessie waarin je een reis maakt door je innerlijke wereld. Het helemaal doorvoelen van deze emoties zorgt ervoor dat ze uiteindelijk oplossen. Je zult meer rust ervaren, je klachten zullen minder worden of helemaal verdwijnen en je krijgt inzichten over jouw hulpvraag waar je ver mee kan.  Dit gebeurt allemaal in een veilige omgeving. Ik sta naast je om je te begeleiden.

 

 

"Het onderdrukken van emoties maakt je ziek".

Wanneer je jezelf toestaat emoties te doorvoelen is dat een uitnodiging om te helen van alles wat je in het verleden houdt.

 

Tijdens deze live dag - voelen in je lijf,  stem ik af op jou als persoon en we gaan aan de slag met wat er gezien wilt worden. Ik gebruik hiervoor opstellingen, kaartleggingen, kundalin reiki etc. De sessie is zonder regels en kaders en daar ontstaat magie.

 

Wat levert zo'n dag jou op?

Voor iedereen is dit weer anders, want iedereen zit in z'n eigen proces en loopt zijn/haar tempo, maar het is zeker dat je meer gaat ontspannen, er valt een last van je schouders af, je krijgt inzicht(en) over jouw hulpvraag en je leert weer voelen. Je leert de lichamelijke sensaties in je lijf voelen en je gaat voelen wat ze willen zeggen. Je gaat contact (leren maken) met je innerlijk kind en daardoor ontstaat er al zoveel rust, veiligheid, geborgenheid en warmte.

 

Ben jij er klaar mee om getriggerd te worden door 'oude' pijn en wil je ECHT in het Hier en Nu leven?

Plan dan een live dag in.

 

Duur: 10.00 - 16.00 uur inclusief hapjes, drankjes en lunch.

Kosten: €299,- incl. BTW

Locatie: De Drentse Zaak Beilerstraat 24 te Assen

Data is in overleg.

 

Mooie woorden van lieve, dappere, krachtige mensen: