Vrouwencirkels

Elly Transformatiecoach/healer en Sjoukje Kragt, Yin Yoga teacher organiseren in het neiuwe jaar een  hele mooie vrouwencirkel.

 

Wil jij je verbinden met krachtige, mooie vrouwen, neem dan deel aan een of meerdere vrouwencirkels. Elke vrouwencirkel heeft een eigen thema.

Een vrouwencirkel is een bijeenkomst voor en door vrouwen. Het is een moment waarin vrouwen samenkomen in een veilige omgeving, samen delen, helen en manifesteren. Ik zie een vrouwencirkel echt als instrument voor een vrouw om weer contact te maken met haar eigen natuur en innerlijke vrouwelijke kracht. En als je je innerlijke kracht samenbrengt met die van andere vrouwen dan gebeurt er iets magisch.

 

Vrouwencirkel 14 januari 2024:

De laatste van deze 3 mooie cirkels met als thema oud & nieuw. In deze vrouwencirkel gaan we mooie oefeningen doen om vooruit te kijken. Waar wil je staan aan het eind van dit jaar. Wat wil je bereiken? Waar liggen jouw verlangens?

Na deze oefeningen nemen we even pauze en kan je onder het genot van een hapje en een drankje kletsen met de andere vrouwen. Wil je de stilte opzoeken, kan dit ook. Alles is helemaal goed. Voel waar jij behoefte aan hebt.

Na de oefeningen is het tijd voor yin yoga.

Tijdens de yin yoga keren we naar binnen en ligt de focus op loslaten, overgave en onderzoeken we de taal van jouw lichaam.  Hoe voelt jouw lichaam? Waar zit er spanning en/of blokkades? Ben jij in balans? Wat zegt jouw lichaam op dit moment.

Jouw lichaam heeft namelijk een stem. Jouw lichaam vertelt jou hoe het ECHT met je gaat en of je een andere richting op mag. Elly en Sjoukje nemen je mee in het luisteren naar jouw lichaam vanuit zachtheid, liefde en mildheid en Elly zal je een persoonlijke healing geven.

Als laatste mag je bijkomen, op jouw manier en mag je delen wat jouw inzichten zijn over jouw mooie lichaam.

 

Tijd: 13.00 - 17.00 uur

Locatie: nog onbekend.

Bij minimaal 4 vrouwen gaat de vrouwencirkel door.

Kosten: 80,- p.p.

 

Direct aanmelden