Vrouwencirkel

Elly Transformatiecoach/healer organiseert in het nieuwe jaar meerdere vrouwencirkels. Elk met hun eigen thema. De eerstvolgende vrouwencirkel is op zondag 30 juni.

 

We leven in een wereld waar er meer balans mag komen tussen vrouwelijke en mannelijke energie. Er mag meer aandacht zijn voor empathie, zachtheid en gevoeligheid.

 

Hoe fijn zou het zijn als er meer plekken zijn waar we onze vrouwelijke energie meer kunnen laten stromen.

Vanaf het nieuwe jaar creeer ik zo'n plek.

Een plek om te ZIJN, om te delen, te gronden, om naar binnen te kijken.

Een plek waar we samen komen als vrouwen en waar het niet uitmaakt wie we zijn.

 

 

Er zijn verschillende redenen waarom je naar een vrouwencirkel zou moeten gaan:

 

  1. Verbondenheid: In een vrouwencirkel kun je verbinding maken met andere vrouwen en een gevoel van gemeenschap ervaren. Dit kan erg waardevol zijn, vooral als je behoefte hebt aan steun en begrip van gelijkgestemde mensen.

  2. Empowerment: Vrouwencirkels zijn vaak gericht op het empoweren van vrouwen en het versterken van hun zelfvertrouwen. Door deel te nemen aan een cirkel kun je jezelf beter leren kennen en je kracht en potentieel ontdekken.

  3. Heling: Vrouwencirkels kunnen een veilige ruimte bieden waar je kunt werken aan je persoonlijke groei en heling. Door te delen en te luisteren naar anderen kun je emotionele blokkades loslaten en jezelf bevrijden van beperkende overtuigingen.

  4. Inspiratie: In een vrouwencirkel kun je geïnspireerd raken door andere vrouwen en hun verhalen, ervaringen en wijsheid. Dit kan je helpen om nieuwe perspectieven te ontdekken en je eigen pad te vinden.

  5. Ritueel en spiritualiteit: Veel vrouwencirkels zijn ook gericht op rituelen en spirituele praktijken die kunnen helpen om je te verbinden met je innerlijke kracht en wijsheid. Door deel te nemen aan deze rituelen kun je meer in contact komen met je intuïtie en innerlijke leiding.

 

Voel je de roep van deze vrouwencirkel? Geef je dan snel op!

 

Zondag 30  juni

13.00 - 16.00 uur

Adres: Portugallaan 20 in Assen.

Kosten: €30,- inclusief BTW