Ik ben Elly Buursema, transformatiecoach en healer.

Ik woon in Assen met mijn partner en mijn zoon en dochter (tweeling van 5 jaar).

In 2007 ben ik begonnen als sportbuurtwerker bij de Gemeente Assen en ik heb daar met heel veel plezier gewerkt. In 2015 ben ik begonnen als buurtwerker sport bij Vaart Welzijn en zat ik in een buurtteam met verschillende andere professionals. Hier kwam ik in aanraking met thema's zoals geweld, misbruik, financiele problematiek etc. Ik moest daar echt mijn weg in vinden en dat ging met vallen en opstaan.

 

Ik merkte dat ik, in deze periode, heel erg getriggerd werd. Oude pijn die aangekeken mocht worden, maar ik drukte het weg want ik was bang voor de pijn die gevoeld wilde worden. Alle pijn kwam naar boven na mijn bevalling van onze tweeling. Weglopen had geen zin meer. Ik moest er helemaal doorheen. Mijn kinderen spiegelden wat er van binnen geheeld mocht worden.

 

Alle pijn van misbruik, anorexia,depressie, burn- out, problemen in de familie, alles kwam naar de oppervlakte. Het was heftig, maar oh zo nodig want ik had al mijn hele leven angsten en ik liet mij niet zien. Ik voelde mij onveilig in mijzelf en op aarde. Ik vond het leven eigenlijk heel erg lastig.

 

Ik wist toen niet dat ik aan het overleven was. Ik stond altijd "aan" en leefde in mijn hoofd. De verbinding met mijzelf en met mijn lichaam was ik helemaal kwijt. Mijn lichaam schreeuwde al jaren om aandacht. Spierspanning, buikklachten, bekkenklachten. Elke keer ging ik naar de dokter of naar het ziekenhuis, maar men kon niks vinden. De "gewone" artsen konden niks voor mij en mijn klachten betekenen.

 

Het leven was lastig en ik wilde niet zo leven, dus ik ging zelf op onderzoek uit en ik voelde wat nodig was voor mijzelf om te helen en dat was:

- innerlijk werk

- energetische healingen

- (familie)opstellingen

- meditaties/visualisaties

- acupunctuur

 

Ik durfde te gaan staan voor mijzelf. Ik durfde te zijn wie ik wilde zijn, wie ik diep van binnen ben.

Dat betekende dus andere keuzes maken en vertrouwen op mijn gevoel. Stoppen met het werk wat ik al jaren deed en in het diepe springen. Cursussen en opleidingen volgen en voelen wat ik hier te doen heb op aarde.

 

Ik leef weer mooi lief mens. Ik durf op mijzelf en op mijn lichaan te vertrouwen. Ik ben trots op mijn gevoeligheid en mijn spirituele gaven en ik ben gelukkig.

 

Gelukkig met mijzelf,  met mijn partner en onze tweeling en ik ben super dankbaar dat ik de stap heb gezet om mijn eigen praktijk op te starten voor vrouwen die (weer) willen voelen en  leven.

 

Tijdens mijn sessies maak ik gebruik van energy healing, opstellingen, kundalini reiki, meditaties/visualisaties en andere coachingstechnieken, gericht op het dieper contact maken met jezelf. Voorbereiden voor een sessie doe ik door me altijd even af te stemmen. Ik werk heel intuitief en weet dat er altijd naar voren komt wat jij verder gaat helpen.

 

Wil jij ook weer leren vertrouwen op jezelf, geloven in jezelf, veiligheid voelen met je eigen lichaam, angsten en emoties, je bent van harte welkom.

Je hoeft het niet alleen te doen.

 

 

Liefs,

Elly