Ik ben Elly Buursema, transformatiecoach en healer.

 

Ik woon in Assen met mijn partner en mijn zoon en dochter (tweeling van 4 jaar). Ik heb altijd een passie gehad voor persoonlijke ontwikkeling en de mens opzich.


Ik houd ervan om ECHT naar de mens te kijken. Naar gedrag, emoties, naar de verhalen. Wie ben jij echt?

Weet jij dat? Wat is jouw antwoord op deze vraag? Ik had hier jaren geen antwoord op, want ik wist totaal niet wie ik was.

 

Ik was degene met heel veel angsten, die altijd zich verstopte in wijde kleren, die opging in de grote massa en die zich het zwarte schaap in het gezin voelde.  Was ik dit nu echt? Nee, helemaal niet, maar dat ontdekte ik jaren later.

 

Mijn eigen transformatieproces begon zo'n 15 Jaar geleden.  Ik had veel lichamelijke klachten waar de artsen niet wisten wat de oorzaak hiervan was. 15 jaar geleden ging het lichtje uit. Ik was lichamelijk en geestelijk op en ik ging zelf op onderzoek uit. Ik ging opzoek naarwat ik nodig had en dat was traumaverwerking en healing. Door mijn hooggevoeligheid en trauma's had ik flinke muren opgebouwd ter zelfbescherming en die ben ik laag voor laag af gaan pellen. Dat was heel hard werken maar het was de moeite waard. Door al het donkerte kan ik het licht nu veel meer waarderen. Ik ben weer gaan leven, voel mij ontspannen en ik geniet elke dag van het leven. Mijn kinderen en partner hadden in dit transformatieproces een heel groot aandeel. Namelijk mijn kinderen en partner spiegelden mij soms wel 50 keer op een dag. Zij lieten dmv hun gedrag mijn onrust, behoefte, wensen etc zien. Ik zag wat er gebeurde en ik ging ermee aan de slag. Nu zijn de kinderen 4 jaar en mijn kinderen zijn niet meer de kinderen van een jaar terug; ze zijn ontspannen, gek, liefdevol, grappig en ze hebben veel minder angsten en mijn relatie is zo anders dan vroeger. Het is een gelijkwaardige relatie gebaseerd op veiligheid, vertrouwen en liefde. 

 

Door het doorvoelen van mijn pijn kwam ook mijn passie naar boven en dat is mensen coachen en healen die vastzitten in het leven, die niet meer willen leven vanuit woede, pijn, verdriet, eenzaamheid, maar die ECHT willen leven vanuit hun hart.

 

Tijdens mijn sessies maak ik gebruik van energy healing, opstellingen, healing en andere coachingstechnieken, gericht op het dieper contact maken met jezelf. Voorbereiden voor een sessie doe ik door me altijd even af te stemmen. Ik werk heel intuitief en weet dat er altijd naar voren komt wat jij verder gaat helpen.

 

Als hooggevoelige vrouw heb ik veel tijd voor mijzelf nodig. Ik spendeer deze tijd aan mediteren, wandelen door het bos, het beoefenen van yoga en lekker lummelen in mijn bed. Ik hou van rust, maar ook vind ik het heerlijk om musicals en cabaretvoorstellingen te bezoeken,  op vakanties te gaan en heerlijk spelen met mijn kinderen. Balans en luisteren naar mijn lichaam en intuitie is hierin de sleutel.