Hoi,  ik ben Elly,

Als kind voelde ik veel, heel veel. Ik wist niet wat ik met al mijn gevoel aan moest en ik stopte het weg. Ver weg. Ik raakte hierdoor in de war en begon mij aan te passen aan de wensen van anderen.  Mijn grenzen kende ik niet, hard werken kon ik heel goed; ik leefde op enorme wilskracht. Ik bereikte hierdoor veel: prachtige diploma's, een mooie baan bij de gemeente Assen. Ik dacht dat ik gelukkig was, maar als ik op foto's keek, zag ik een heel verdrietige vrouw. Ik voelde mij neerslachtig, mijn leven gebeurde gewoon. Ik leefde niet mijn leven. Mijn werk en mijn leven kosste mij erg veel energie en ik had geen idee hoe ik mij gelukkig moest voelen.

 

Voor mijn gevoelens en emoties was er geen ruimte, ze waren intens en ik wilde er niemand lastig mee vallen. Ik raakte de verbinding met mijzelf helemaal kwijt. Ik dacht dat ik raar, bijzonder was en ik voelde mij alleen. Daar boven op gebeurde er heel veel heftige dingen en daar had ik geen controle over. Ik voelde mij verloren en ik had geen idee meer wie ik was.

 

Na een intensieve periode van zwanger worden, werd ik moeder van een tweeling en hier begon de echte reis naar mijzelf. Natuurlijk had ik al innerlijk werk gedaan maar door de bevalling en zelf moeder worden, kwam het in een stroomversnelling.

Ik merkte dat het zo niet anders kon. Emoties, gebeurtenissen, trauma's alles kwam naar boven. Alles mocht eruit. Wauw.... wat intens was dat. Confronterend, pijnlijk, maar vooral helend.

Mijn lichaam wilde alles eruit gooien wat er al jaren in zat: woede, verdriet, schaamte, pijn, anorexia,  geirriteerdheid, misbruik, gebrek aan eigenwaarde...alles kwam voorbij.Ik kon er niet meer onderuit. Ik kon mijn hoofd niet meer in het zand steken.

 

Ik ging diep... heel diep en ik heelde mijzelf, maar ook de vrouwen voor mij en ik zag het aan mijn kinderen als ik weer een laagje dieper was gegaan. Ik heb vele cirkels doorbroken. Ik ben het aangegaan. Het grootste cadeau wat ik mijzelf heb gegeven is: liefde voor mijzelf; ik mag er zijn, ik ben het waard, ik ben goed genoeg en ik ben niet mijn trauma's.

 

Ik vond mijzelf terug. Ik heb mijzelf weer ont-dekt en dat was geweldig. Ik mocht mijzelf weer laten zien. Ik hoefde niet meer voor mijzelf te schamen. Tussen al het donker was er nu ook licht en mijn spirituele gaven kwamen naar boven. Hoe mooi was dat. Ik ontdekte dat ik met mijn spirituele gave en mijn kennis over geestelijke en lichamelijke gezondheid, heel veel vrouwen kan helpen. Naast ervaringsdeskundige o.a op het gebied van PTSS, anorexia,

burn-out, verstoort familiesysteem, sexueel trauma, heb ik ook mijn diploma's/certificaten gehaald de afgelopen jaren

 

Ik heb mijzelf geheeld en nu is het tijd om heel veel andere mensen te helpen.

 

Wauw...wat heb ik daar zin in!

 

Ik kan veranderen. Jij ook!

Wil je aan de slag met mij? Neem contact op met mij en we maken een afspraak voor een intake.

Leuk!