Dive Deep Traject

Hoi lief, mooi mens,

Wat super dapper dat je een kijkje neemt om mijn website en dat je verder durft te lezen. Niet voor niks ben je hier terecht gekomen. Je hebt waarschijnlijk het punt bereikt dat je het anders wilt, dat je wilt leven ipv overleven. Je wilt geen last meer hebben van schuld- en/of schaamtegevoelens en de last op je schouders wil je niet meer dragen, omdat het te zwaar is.

 

Seksueel misbruik is een van de meest complete trauma's die er is. Een trauma op lichamelijk, emotioneel en energetisch niveau. Gevolgen van seksueel misbruik zijn voor iederen anders. Vaak zien we patronen ontstaan die betrekking hebben op het volgende:

 • moeite met grenzen aangeven
 • depressie
 • ptss
 • vage lichamelijke klachten
 • afkeer ervaren van jezelf / negatief zelfbeeld
 • het gevoel hebben nooit goed genoeg te zijn
 • angsten
 • goed praten van het misbruik
 • schuld / schaamte gevoel
 • verstoord beeld van relaties

 

Is dit wat jou, net als heel veel andere vrouwen is overkomen?

 

Het is goed om te beseffen dat veel vrouwen deze klachten ervaren zonder dat ze zich bewust zijn van een moment waarop seksueel misbruik ontstond. Soms zijn herinneringen verdrongen en soms komen ze door vanuit de vrouwenlijn in onze families.

 

Ik ga graag met je aan het werk om jouw verleden achter je te kunnen laten.

Ben jij zover om mooie stappen te zetten naar zelfliefde, rust, ontspanning en veiligheid in jezelf en in je lichaam?

 

Ik ben er voor jou. Van vrouw tot vrouw.  Ik wil als transformatiecoach en healer, maar vooral als mens, met mijn spirituele gaven en met heel mijn hart een verbinding aangaan om jou te helpen helen. Jij bent uniek met je hele zijn. Je mag jezelf weer ont-dekken en ervaren hoe geweldig mooi je bent.

 

Tijdens de Dive Deep sessies stem ik af op jouw energie om de informatie te ontvangen die van belang is voor jouw verwerkingsproces. Jíj krijgt de tijd die nodig is om te helen. Elke sessie is  anders en vol met magie.

 

Wat houdt Het Dive Deep Traject in:

 • 6 fysieke sessies in mijn praktijkruimte in Assen. Lukt het niet om te komen, dan kijken we of het online kan, maar de voorkeur heeft in Assen omdat ik wil dat je je optimaal veilig voelt. Tijdens deze sessies (90 - 120 minuten) gaan we praktisch aan de slag, omdat het trauma niet in je hoofd zit, maar vastgezet in je lichaam. Dat betekent dat een sessie kan bestaan uit bewegen, ademwerk, (familie) opstellingen, healing etc. Je leert om weer veilig te zijn in jezelf, we gaan aan de slag met je fysieke klachten, je leert om weer verbinding te maken met JOUW lichaam, je gaat weer leren voelen en je gaat ervaren waar jouw kracht en passie ligt.
 • 3 healingen op afstand.
 • Na deze sessies hebben we een evaluatiemoment om te zien waar je staat, of je door wilt gaan met een aantal thema's of dat je de Dive Deep sessies mag/wilt afsluiten.

 

Tussen de sessies door is er altijd de mogelijkheid om te mailen of te appen wanneer je een vraag hebt of als je ergens tegenaan loopt.

 

Helen betekent niet dat de schade nooit bestaan heeft. Het betekent dat de schade je leven niet meer bepaalt.

 

Voel jij een dikke Ja, vul dan het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@ellybuursema.nl.

Twijfel je omdat je het heel erg spannend vindt, stuur dan ook gerust een mailtje. Ik beantwoord met liefde al je vragen.

 

Weet dat respect, veiligheid en vertrouwen hoog in het vaandel staan om jou te mogen begeleiden. Ik sta naast je als coach en ik wil je helpen naar healing naar jezelf. Ik geloof dat dit kan!

 

Ik weet dat het kan, want ik ben zelf ook slachtoffer geweest van seksueel misbruik. Ik zie je. Ik hoor je. Ik begrijp je.

 

Mag ik jouw coach zijn?

 

 

Praktische informatie:

Kosten Dive Deep Traject:  720,- incl. BTW.

Het bedrag mag je ook in 2 termijnen betalen.

Locatie: Beilerstraat 24 te Assen. Via Zoom als het echt niet in mijn praktijk kan.