Losse sessie

Naast mijn drie maanden trajecten (Traumahealing Traject en Dive Deep Traject (voor vrouwen die seksueel misbruikt zijn) kan je vanaf nu ook losse sessies boeken.

Ben je wel nieuwsgierig wat ik voor je kan doen en wil je mijn manier van werken ervaren, dan kan dit nu met het boeken van een losse sessie.

Wil je daarna een traject aangaan, dan kan dit natuurlijk ook.

 

Losse sessies zijn helaas niet te boeken voor vrouwen die aan de slag willen met het verwerken van seksueel misbruik. Voor hun is het Dive Deep Traject heel erg geschikt omdat we tijdens de eerste sessies vooral werken aan veiligheid in jezelf. Zonder veiligheid kan er geen heling plaats vinden. En bij dit traject is de nazorg erg belangrijk.

 

 

Ben jij niet of te weinig gezien, gekoesterd, begrepen of gehoord toen je opgroeide?

Had je een ouder die onrealistische eisen stelde?

Heb je jezelf voortdurend kleiner en minder gemaakt?

Had jij ouders die hun eigen emoties niet konden reguleren?

Kreeg jij alleen liefde als je goed, lief of succesvol was?

Heb jij onverklaarbare fysieke klachten en heb je alles al geprobeerd?

Wil je rust en ontspanning ervaren?

 

Ben jij bereid om diep te kijken en wil je aan de slag ?

 

Ervaar innerlijk kind healing, (familie)opstellingen, NEI therapie, TRE, en/of energetische behandelingen.

 

  • Een familieopstelling helpt je om je eigen plek weer in te nemen waardoor jouw levensenergie weer gaat stromen. Het biedt ordening en herstelt de balans tussen geven en nemen.  Het helpt je om uit de verstrikking te komen met bijvoorbeeld een van je ouders.

 

  • Innerlijk kind werk zorgt ervoor dat je verbinding maakt met de kleine meid/jongen. Je gaat hem/haar geven wat hij/zij vroeger nodig had.

 

  • NEI therapie: NEI is een afkorting voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten en trauma’s op een vriendelijke manier definitief op te lossen.

 

  • TRE:

TRE® (Tension & Trauma Releasing Exercises) is een methode die helpt diepliggende spierspanning, veroorzaakt door inspanning, stress of trauma, los te laten. Door middel van een natuurlijk trilmechanisme in spier- en bindweefsel wordt spanning afgevoerd en zal er weer ruimte komen voor herstel en veerkracht.

 

  • Energetische behandeling:

Een energetische behandeling is een krachtige werkvorm die jou helpt om diepe blokkades op te lossen en nieuwe inzichten te krijgen. Ik help jou om de weg naar jezelf weer terug te vinden.

 

Je bent van harte welkom!

 

Alles op een rijtje:

Losse sessie van 1.5 - 2 uur

Kosten: €119,- incl BTW

Via Zoom of in mijn praktijk in Assen.

Voor nog meer klantliefde, klik hier.