Klantliefde

R. Maalderink (klankreis)

Lieve Elly,

Wat was de klankreis vandaag fijn! Voor mij echt een moment om thuis los te kunnen laten en even helemaal tijd voor mezelf te hebben. Weer ruimte om uit m'n hoofd te komen en contact met mijn lijf te maken.Vanaf het moment dat je begon met de visualisatie was er direct ontspanning en kon ik in alles diepe rust ervaren en door me heen laten gaan. Ik heb genoten van ale muzikale geluiden, sommige gaven kippenvel, andere raakten plekken in mijf lijf of triggerden emoties. Het mocht er even allemaal zijn, in het hier-en-nu, op een matje met een kussentje en onder een warme deken. Ik heb genoten en kan niet wachten tot een volgende reis. Zo fijn dat jij de kans biedt net even makkelijker dat stapje naar contact met mijn lijf kon bieden vandaag. De ruimte was fijn, de sfeer voelde heel erg goed en mooi om dit zo samen met een groep vrouwen te mogen ervaren. Heel erg bedankt voor vandaag.

 

Anoniem (live dag voelen in je lijf)

Ik werd met een kopje thee en een persoonlijke boodschap en zelfs met een klein kadootje onthaalt door Elly. Ik had zelf een nummer meegebracht die ik graag wilde delen, omdat het weergaf hoe me de laatste tijd voelde. Er was een luisterd oor, begrip en ruimte om uitgebreid mijn verhaal te doen. Elly stemde af en vandaag bleek voor ons beide de dag van alles combineren te zijn. We combineerden 2 dingen in opstellingen en waren de heel ochtend druk met het leggen van mijn opstelling en daarna doorvoelen hoe verschillende plekken en posities voelden. Op het moment zelf vond ik het soms lastig allemaal te voelen, maar de weken erna waren heel bijzonder. Er gebeurde van alles en ik kon er door de opstelling zo anders naar kijken. Ik kon voelen en zien wat zich herhaalde, wat gevoeld wilde worden en wat er te doorbreken was. Ik voelde me sterk en had zoveel inzicht ontvangen door de dag met Elly. Ik deelde mijn ervaringen met Elly en zij gaf mij wederom een luisterend oor, maar was ook de cheerleader die mij zag en door deze pittige tijd heen hielp en me ook trots maakte op moeilijke beslissingen. Na de heerlijke lunch doken we nog even de opstelling in, maar daarna gingen we wandelen in het bos. Ik mocht de leiding nemen, iets wat ik normaal soms best lastig vind. Mijn innerlijk kind had wel zin in avontuur en we weken van de paden af. We ontdekten allerlei moois in de natuur en Elly wist me met vragen en observeren van de omgeving weer mooie inzichten te geven. Ik had nog wel een dag met Elly door willen brengen, want het was zo leerzaam. Maar anderzijds was het ook goed zo voor nu en zoals ik net al zei, kreeg ik mijn portie uitdagingen wel de weken erna.

Lieve Elly, heel hartelijk bedankt voor de fijne dag en ik ben je zo dankbaar dat jij dit werk doet. Onmisbaar in mijn ogen en ik hoop dat meer vrouwen zich dit zelf gunnen. Soms is het spannend om dingen te doorvoelen, maar het is zo bevrijdend als het de ruimte krijgt en er mag zijn.