Het "Embrace Yourself" Traject

 

Is dit het nu? Waarom lukt het mij niet om stappen te zetten die goed voor mij  zijn? Waarom lukt het niet om gezond te eten, op tijd op bed te gaan, liever voor mijzelf te zijn, om te leven in het Hier en Nu? Waarom reageer ik zo fel, geïrriteerd, als een klein kind?

Misschien word je moedeloos van jezelf en ik snap dat. Je wilt zo graag maar het lukt niet. Je doet een stap vooruit en twee achteruit. Waarom niet?

Wat vaak voorkomt is dat je jezelf enorm kan saboteren. Je ego of je pijn vertelt je dat je bijvoorbeeld niet goed genoeg bent, dat je het toch niet kan, dat je het niet waard bent. Hierdoor zet je niet de stappen die je mag zetten.  Je verdedigingsmechanismen, die vroeger werkten, werken nu niet meer. Het mag anders. Nu mag het anders. Je bent er klaar voor om het anders te gaan doen.

Hoe mooi is het dat je ego en je intuitie gaan samenwerken. Dat je stappen mag zetten vanuit je intuitie. Zou je dit willen? Of je innerlijk kind, jij als klein meisje/jongen, voelt zich niet veilig, niet beschermd, niet getroost, niet gehoord en/of gezien. Je innerlijk kind schreeuwt, wil aandacht en zorgt hierdoor dat je niet gaat groeien, je power kan gebruiken. Er mogen eerst pijnstukken geheeld worden.

 

In "Het Embrace Yourself" Traject gaan we aan de slag met jouw (gezondheids)vraag en wat  in je onderbewuste speelt. Welke overtuigingen/belemmeringen zijn er, zijn er innerlijke blokkades waar je het bestaan nog niet vanaf weet. We gaan kijken wat je lichaam aangeeft, want je lichaam geeft vaak al heel veel signalen, maar we luisteren hier niet altijd naar.

Waar word jij blij van? Waar ben jij goed in? Waarom ben jij hier op aarde? Wat mag er gezien worden? Wat geeft jouw lichaam aan? Tijdens het coachingtraject gebruik ik verschillende methodes zoals energy healing, pendelen, sound healing, ademwerk, meditatie/visualisatie en lichttaal. Mijn kantoor ligt gelegen bij het Asserbos, dus soms gaan we ook even wandelen en/of bewegen. Kan je niet naar Assen komen, dan kunnen de sessies ook via Zoom plaats vinden.

 

Wil jij

 • Innerlijke rust
 • Ontspanning
 • Meer verbinding met jezelf
 • Inzicht in jouw ware potentie
 • Leven op jouw voorwaarden
 • Loslaten van pijn, emoties, gedachten die niet van jou zijn of die jou niet meer dienen

 

 Ik laat jou als coach zien en ervaren dat jij zo veel in je mars hebt. Alles zit al in jou maar soms zit het diep verstopt; onder angst, verdriet, schaamte, woede, familiepatronen etc. 

Wil jij je lichter en zachter voelen? Je compleet voelen? Weer blij zijn met jezelf? Reageren vanuit liefde ipv uit woede, verdriet, irritatie?

 

Kosten: zomerkorting: nu van €1999,- incl. BTW tot en met 15 juli voor €1499,- incl. BTW.

Plan dus snel je kennismakinggesprek in voor 15 juli 2022.

 

Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Wat houdt het coachingtraject in?

 • 8 sessies van maximaal 2 uur in mijn kantoor in Assen: Beilerstraat 24 of online via Zoom
 • Tussen de sessies ben ik beschikbaar voor al je vragen. Kom je er even niet uit, dan kunnen we bellen of afspreken via Zoom.
 • 1  retreatdag
 • Persoonlijk voedingsplan van een orthomoleculair voedingsdeskundige, omdat ik heel erg geloof in een gezonde geest in een gezond lichaam.
 • een welkomcadeau, om je te laten zien dat ik super blij ben met jou als klant