Healing met lichttaal - een persoonlijke boodschap voor jou

 

Lichttaal is een oertaal die je verbindt met jouw ziel. Het is een krachtige manier om te communiceren met de diepere lagen in jezelf. Met behulp van lichttaal kun je innerlijke blokkades uit je systeem verwijderen, door contact te maken met een eeuwenoude wijsheid.

Een healing met lichttaal is een belevenis. Ik heb al heel veel mooie reacties mogen ontvangen en heb zelf ook ervaren wat lichttaal met je kan doen.

Deze healing kun je ontvangen in mijn praktijk, of in jouw eigen huis (op afstand). Energie is niet aan tijd of ruimte gebonden. Ook al vindt de healing op afstand plaats, de uitwisseling op zielsniveau voelt heel dichtbij en verbonden.

 

Tijdens de healing kun je van alles gewaarworden. Je kunt tintelingen voelen, je hart kan iets sneller gaan kloppen, je kunt het warm of koud krijgen en soms krijg je kleuren of beelden te zien. Iedereen ervaart het op een andere manier. Wees gerust: ook als je helemaal niets voelt, doet de energie gewoon haar werk.

 

Wil je een healing met lichttaal ontvangen, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk in Assen. We gaan eerst "landen" onder het genot van een kopje thee/koffie en praten waar je behoeftes en verwachtingen liggen. Daarna ga ik aan de slag.

 

Afstandshealing
We spreken een tijdstip af waarop jij ongeveer de healing wilt ontvangen.

Ik stem af op jouw energie en de lichttaal boodschap laat zich zien door middel van zingen of spreken. De lichttaal boodschap neem ik voor je op en wanneer de lichttaal boodschap klaar is, stuur ik deze naar je op. Jij kan de healing op je eigen tijd bekijken en voelen wat dit met je doet. Als je de video hebt bekeken, neem jij contact met mij op en praten we nog even kort na: wat heb jij ervaren, welke inzichten heb je mogen ontvangen etc.

 

Voel je dat je als een magneet hierdoor wordt aangetrokken? Dit is een teken dat het bij je past en dat het een waardevolle bijdrage zal zijn in jouw leven.

Wil je ook een persoonlijke lichttaal boodschap ontvangen, neem gerust contact met mij op.

Laat dan ook even weten of je naar mijn praktijk komt of dat het een afstandshealing wordt.

 

Afstandshealing

Locatie: bij jou thuis, lekker op de bank

Datum: in overleg

Duur: 45 - 60  minuten

Kosten: € 45,-

 

Healing in mijn praktijk

Locatie: Beilerstraat 24, Assen

Datum: in overleg

Duur: 60 - 90 minuten

Kosten: €75,-