DIve Deep Sessies

 

 Vertragen

Je lichaam of geest zegt al een tijdje dat het niet meer gaat, maar je gaat maar door. In dit thema ga je vertragen. Vertragen betekent ontstressen. Dit wil niet zeggen dat je helemaal niks meer gaat doen. Je gaat op onderzoek uit hoe je je tempo kan verlagen; hoe je weer rust kan ervaren in lichaam en geest.  Dit kan op verschillende manieren. We gaan kijken wat bij jou past en wat goed voelt. Tijdens het vertragen ga je je verwonderen over de kleine dingen, de dingen die je misschien al een tijdje niet meer ziet omdat je veel te snel gaat. Wanneer je fijne dingen gaat voelen, komt er ook ruimte voor de mindere fijne emoties/gedachten, overtuigingen die tegen je werken. Mogen deze emoties/gedachten, overtuigingen er zijn of vind je ze lastig/moeilijk. Een oud patroon is vaak om ze weg te duwen, maar dat heeft altijd gewerkt. Nu wil je anders gaan leven, dus dat betekent ook dingen anders doen. Lastig? O ja, zeker, maar een wil is, is een weg en ik sta naast je. 

Samen met jezelf

In dit thema werken we aan je eigen identiteit.

We gaan uitzoeken of jij op de juiste plek staat in jouw familiesysteem. Ken je het prettige gevoel dat je vol in je kracht staat met jouw eigenheid en dat je stevig je plek inneemt? Dan weet je wie je bent, waar je voor staat, wat je belangrijk vindt, waar je voor wilt gaan en voor wie én kun je je makkelijk verbinden met anderen. Op deze plek kun je krachtige keuzes maken en grenzen stellen. En hierbij de consequenties aanvaarden die daarbij horen. Op deze plek voel je wat jouw missie is en kun je dit vanuit jouw meest authentieke zelf vormgeven.

Daarnaast gaan we aan de slag met jouw schaduwkanten. De schaduwkant is de persoon die je niet wilt zijn, maar die je wel bent.  Dat wil niet betekenen dat je alleen maar narigheid in de schaduw vindt. Er liggen ook schatten verborgen, Sommige van die ogenschijnlijk minder plezierige kanten zijn al die jaren misschien ten onrechte weggestopt. Eigenschappen die wel degelijk hun waarde kunnen hebben als je ze maar niet als negatief bestempelt.

We gaan proberen om trauma's lichter te maken. Vergeten zal niet lukken, maar het een plekje geven is fijn, toch?!

Je lichaam schreeuwt misschien al een tijdje.  Buikklachten, last van de onderrug, schouderklachten, terugkomende hernia klachten, vaak longontsteking. Fysieke klachten kunnen een waarschuwing zijn voor je lichaam dat er sprake is van emotionele pijn die nog verwerkt mag worden. Tijdens de sessies leer je te luisteren naar je emoties en ze ten volle te ervaren en te uiten. Spannend zeker, maar ik kan je zeggen dat je je hierna veel beter gaat voelen.

 

 

Overgave

Overgave is de kunst om de controle even los te laten, en het leven te omarmen zoals het komt.

Als het lukt, ontstaat er zoveel ruimte en ontspanning, Je gaat ontdekken hoe jij  je eenvoudig leert te ontspannen met dat wat er is, en er niet meer tegen te vechten.

Balans in de vrouwelijke en mannelijk energie is erg belangrijk. Wanneer je van elke energie de goede eigenschappen kunt gebruiken, ben je in balans en daar ben je natuurlijk naar opzoek. Ook leer je weer te verlangen, te dromen en je passie te vinden. Je mag weer je eigen pad gaan lopen.

 

 

 

Praktische informatie

De dive deep sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Assen, Beilerstraat 24. Lukt het niet om naar Assen te komen, dan kan het via Zoom, maar de voorkeur ligt om elkaar te zien.

Kosten: € 99,- incl. BTW

Duur: 1.5 uur

 

 

 

Universal Energy Healing

Healing kan plaatsvinden op fysiek, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau en zorgt voor herstel van "de balans". Healing kan gebruikt worden bij behandeling van vrijwel alle klachten/ ziekten.

Het is een hele fijne manier om weer in je lijf te komen.

 

Voor meer informatie over Universal Energy Healing, klik dan hier.

Praktische informatie

De Universal Energy Healing vindt plaats in mijn praktijkruimte in Assen, Beilerstraat 24.

Kosten: € 68,- incl. BTW

Duur: minimaal 60 minuten (voor- en na bespreken + behandeling)