Reviews

 

Voel je vrij om een recensie te plaatsen wat je van mij en mijn werkzaamheden vindt.

Help mij anderen te helpen 

 

* Uw e-mail adres zal niet te zien zijn.

 

M. Meijer

Ik heb bij Elly een traject van 3 maanden doorlopen. Wat een reis... het was spannend, gaaf, confronterend. Eigenlijk alles. Een paar dagen voor elke sessie voelde ik dat zich van alles aandiende in mijn lijf. En iedere sessie was weer zo anders. Een aantal keren was ik sprakeloos door zaken en inzichten die naar boven kwamen. Vooraf kun je gewoon niet bedenken wat er gaat gebeuren. Dat is zo mooi om te ervaren. En dan in zo'n veilige omgeving bij Elly die je aanmoedigt om te voelen en te doorvoelen en je helpt waar nodig.
Waar ik voorheen dacht dat onrust in mijn lijf erbij hoorde, weet ik nu dat mijn lichaam iets wil vertellen. Aan mij de taak om te voelen. Want dat deed ik nooit, ik ging altijd maar door om niet te hoeven voelen. Alles maar beredeneren in mijn hoofd. Nu heb ik een stapje gezet naar het voelen. Elly heeft mij zoveel geleerd, geholpen om kleine stapjes te zetten van weten naar voelen. Ik wilde grote stappen zetten en snel klaar zijn. Dat kan dus niet.
Ik heb in de sessies veel voorbij zien komen, de vrouwenlijn, familieopstellingen, mijn innerlijke kind. Ze moedigde me aan in een veilige omgeving en gaf me het vertrouwen dat mijn lichaam me precies geeft wat ik aankan. Het fijne is ook de steun tussen de sessies door. Soms zit je in een achtbaan aan emoties en dan is het zo fijn als Elly even met je "meekijkt" en de boel kan helpen ontwarren. Want dat had ik heel erg nodig als het ik niet meer overzag. Het fijne van Elly is dat ze mee kan voelen en zo heb ik geleerd dat mijn intuïtie klopt. Zij heeft me vertrouwen gegeven dat ik mag luisteren naar de signalen van mijn lichaam. En dat de signalen die ik voel ook kloppen.

En luister ook eens naar haar podcasts, daar staat een schat aan informatie!

Dank je wel Elly, voor alle mooie sessies.

 

 

R. Maalderink (klankreis)

Lieve Elly,

Wat was de klankreis vandaag fijn! Voor mij echt een moment om thuis los te kunnen laten en even helemaal tijd voor mezelf te hebben. Weer ruimte om uit m'n hoofd te komen en contact met mijn lijf te maken.Vanaf het moment dat je begon met de visualisatie was er direct ontspanning en kon ik in alles diepe rust ervaren en door me heen laten gaan. Ik heb genoten van ale muzikale geluiden, sommige gaven kippenvel, andere raakten plekken in mijf lijf of triggerden emoties. Het mocht er even allemaal zijn, in het hier-en-nu, op een matje met een kussentje en onder een warme deken. Ik heb genoten en kan niet wachten tot een volgende reis. Zo fijn dat jij de kans biedt net even makkelijker dat stapje naar contact met mijn lijf kon bieden vandaag. De ruimte was fijn, de sfeer voelde heel erg goed en mooi om dit zo samen met een groep vrouwen te mogen ervaren. Heel erg bedankt voor vandaag.

 

Anoniem (live dag voelen in je lijf)

Ik werd met een kopje thee en een persoonlijke boodschap en zelfs met een klein kadootje onthaalt door Elly. Ik had zelf een nummer meegebracht die ik graag wilde delen, omdat het weergaf hoe me de laatste tijd voelde. Er was een luisterd oor, begrip en ruimte om uitgebreid mijn verhaal te doen. Elly stemde af en vandaag bleek voor ons beide de dag van alles combineren te zijn. We combineerden 2 dingen in opstellingen en waren de heel ochtend druk met het leggen van mijn opstelling en daarna doorvoelen hoe verschillende plekken en posities voelden. Op het moment zelf vond ik het soms lastig allemaal te voelen, maar de weken erna waren heel bijzonder. Er gebeurde van alles en ik kon er door de opstelling zo anders naar kijken. Ik kon voelen en zien wat zich herhaalde, wat gevoeld wilde worden en wat er te doorbreken was. Ik voelde me sterk en had zoveel inzicht ontvangen door de dag met Elly. Ik deelde mijn ervaringen met Elly en zij gaf mij wederom een luisterend oor, maar was ook de cheerleader die mij zag en door deze pittige tijd heen hielp en me ook trots maakte op moeilijke beslissingen. Na de heerlijke lunch doken we nog even de opstelling in, maar daarna gingen we wandelen in het bos. Ik mocht de leiding nemen, iets wat ik normaal soms best lastig vind. Mijn innerlijk kind had wel zin in avontuur en we weken van de paden af. We ontdekten allerlei moois in de natuur en Elly wist me met vragen en observeren van de omgeving weer mooie inzichten te geven. Ik had nog wel een dag met Elly door willen brengen, want het was zo leerzaam. Maar anderzijds was het ook goed zo voor nu en zoals ik net al zei, kreeg ik mijn portie uitdagingen wel de weken erna.

Lieve Elly, heel hartelijk bedankt voor de fijne dag en ik ben je zo dankbaar dat jij dit werk doet. Onmisbaar in mijn ogen en ik hoop dat meer vrouwen zich dit zelf gunnen. Soms is het spannend om dingen te doorvoelen, maar het is zo bevrijdend als het de ruimte krijgt en er mag zijn.

 

Anoniem (sessie)

De sessies met Elly zijn altijd mindblowing. Je weet nooit waar ze naar toe gaan, maar ze gaan altijd direct naar de kern. Elly zegt eigenlijk altijd: je krijgt niet wat je wilt, maar wat je nodig hebt. De sessies doen mij weer zakken in mijn lijf, ik voel mij veiliger in mijzelf en ik kan veel beter mijn grenzen aangeven. Niet vanuit mijn overlevingsmechanisme maar vanuit zijn. Vanuit liefde en mildheid. Ik ben een veel leukerder persoon, partner en moeder geworden.

Dankjewel Elly!

 

Anoniem (klankreis)

Lieve Elly,

Eigenlijk is de sessie niet in waarde van geld uit te drukken.

Jouw sessie zat vol met rijkdom, dank voor de mooie ceremonie vol met alle moois vanuit jouw hart

 

A. Bremmer:

Elly begeleidt vrouwen met een achtergrond in seksueel misbruik. Nu heb ik zelf wel een vroege seksuele ervaring die me achteraf gezien enorm gevormd heeft, maar ik was niet misbruikt. Net als veel anderen, ging ik vergelijken en vond ik niet dat ik er wat mee hoefde te doen. Ik kon genoeg 'ergere' gevallen bedenken en zo schoof ik het weg uit mijn hoofd. Tot ik besefte dat er waarschijnlijk ook veel seksueel misbruik bij de vrouwelijke generaties voor mij zat.
Kon het zijn dat ik hun ervaring in mij mee droeg en daarom zo heftig gereageerd had op mijn eigen voorval?
Ondanks de weerstand werd ik elke keer ook naar Elly getrokken. En toen ze me uitlegde dat we ook konden kijken naar mijn band met mijn vrouwelijke voorouderlijn, voelde ik een dikke JA.
Ik startte met sessies die altijd vanuit veiligheid geleid werden en echt aanwezig zijn in je lichaam. Veiligheid eerst en dan pas kijken wat er los mocht komen.
Dit was het tegenovergestelde van wat ik in mijn leven altijd had meegemaakt en dat was zo'n warm bad voor me.
Elke keer met kleine stapjes mocht ik voelen hoe ik gevormd was in dit leven, maar zeker ook door wat de vrouwen voor mij mee hadden gemaakt.
Er kwam rust en meer begrip voor mijn en hun gedrag. Ook kwam er ruimte om mijn eigen kracht te voelen.
Mijn kracht was niet alleen met mijn bekken, maar ook met mijn voormoeders verbonden. Trauma vertroebelt je eigen zicht op je kracht.
Ik geloof dat we nog veel meer mogen voelen hoe onze vrouwelijkheid gevormd is door onze ervaringen en die van onze voorouders.
Om je vrouwelijke kracht naar boven te halen, mogen we deze stukken aankijken.
En dat hoeft niet zwaar en donker. Dat mag via het lichaam.
Elly geeft je de kans om opnieuw te beginnen. Dit keer samen met je lichaam om zo je ware kracht te voelen en te beseffen dat jij je verleden kunt herschrijven ❤️

 

Anoniem:

Lieve Elly,
Inmiddels heb ik al diverse sessies met jou gehad. Soms bij het maken van de afspraak was het al heel duidelijk wat voor sessie er plaats zou gaan vinden maar ook momenten waarop dit pas duidelijk werd op het moment van de afspraak. Doordat je de ruimte geeft aan het begin van de sessie om je op je gemak, veilig te voelen, in de ruimte waar we zijn, houd je alles open en mag alles er zijn.
Ook tijdens de sessie laat Elly heel duidelijk, op een lieve en subtiele manier, weten dat je veilig bent en dat het niet erg is wat er gebeurt en dat er ruimte is. “Alles mag er zijn”’. Ze doet niets waar jij geen toestemming voor geeft. Alles wat tijdens een sessie gebeurt, gebeurt omdat jij (ik) het toe laat/ toesta.
Stuk voor stuk heb ik de sessies als heel helend ervaren en heb ik veel los mogen laten en inzichten gekregen. Met wat voor trauma je ook rond loopt ik ben er van overtuigd dat Elly kan helpen. Al moet je niet alles in een keer willen verwerken. Dat gaat gewoon niet en is ook niet goed voor jezelf. Vooral de laatste sessie de energetische healing heeft mij heel veel opgeleverd.
Bedankt daarvoor Elly. Ik weet je te vinden.

 

 

 

Wil je ook samen aan de slag, plan dan een afspraak in.

Klik hier.